Job opening – Supply Chain Manager

Mafi is looking for a driven and enthusiastic person to join our team

Anställningen

Tjänsten är nyinrättad och tillsvidare på heltid. Tillträde sker vid årsskiftet 2018/2019 eller enligt överenskommelse. Placeringen är hos MAFI i Mora.

Arbetsbeskrivning

Du har det övergripande ansvaret för hela försörjningskedjan som består av inköp, lager och logistik. Totalt i dag 10 personer samt 2 direktrapporterande. Du ingår i bolagets ledningsgrupp och rapporterar till VD. I rollen ingår budgetansvar för bl a personal, inköp och investeringar. Du arbetar med strategier för MAFI´s hubbar World Wide och nya producerande enheter. Resursplanering, prognoser, leverantörskontakter ingår också som viktiga delar i rollen.

Kvalifikationer

Vi söker en drivande, lösningsorienterad, självständig, och engagerad chef som kan driva din grupp mot gemensamma mål. Du har dokumenterad erfarenhet som chef med tydligt resultatansvar. Du är kommunikativ, flexibel, beslutsför och tycker om att arbeta strategiskt så väl som operativt. Du har ett professionellt och prestigelöst förhållningssätt.
Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning eller motsvarande inom t ex industriell ekonomi. För att lyckas i rollen så har du erfarenhet från producerande verkstadsmiljö.
Du har också förmåga att uttrycka dig mycket bra i engelska tal och skrift. I rollen ingår internationella resor till mässor, kund och leverantörer.

Vad erbjuder MAFI

Ett professionellt team som har en mycket bra stämning och arbetsmiljö. Ett internationellt arbetande bolag med stor tillväxtpotential i nya fina lokaler.

Ansökan och upplysningar

Vi samarbetar med Hansson & Partners i våra rekryteringar.

Kontakta gärna rekryteringskonsult Hans-Olof för mer information.
Hans-Olof Bogren, rekryteringskonsult
070-665 77 12
hans-olof@hnpar.com
Hansson & Partners

Sista ansökningsdag är 19 augusti, men urval sker löpande.

Du läser mer och ansöker tjänsten på www.hanssonpartners.com.>